Uitzenden, Zorgpayroll, Werving & Selectie, Detacheren, Recruitment, Advies, Poolbeheer, Opleiding

Verzorgende IG Zwolle

Als verzorgende binnen het PG team in IJsselmuiden, Kampen of Zwolle ben je in staat om op cliëntniveau te regisseren. Je hebt affiniteit met de doelgroep psychogeriatrische ouderen en weet vanuit die ervaring goed te signaleren bij de mensen thuis. Je bent sterk in het begeleidingsaspect van deze functie, waarbij je de zorg afstemt met de partners en familie van de cliënt.

Je bent in deze functie dus veel minder gericht op de verpleegtechnische handelingen, maar veel meer gericht op het begeleiden van de cliënt. Daarnaast weet je de zorg ook te regisseren in samenwerking met de huisartsen, sociaal wijkteam en woonzorgconsulenten.

Je werkt in een klein, wijkgericht team. Het wijkteam bestaat uit wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Je wordt onderdeel van een organisatie die oprecht koploper is in de regio. We willen in de gesprekken graag verder kijken met jou welke teamrol binnen het PG team in Kampen of Zwolle het beste bij jou past.

Het functieprofiel:

De arbeidsvoorwaarden:

ADL Zorgprofessionals • Profi-Web