Uitzenden, Zorgpayroll, Werving & Selectie, Detacheren, Recruitment, Advies, Poolbeheer, Opleiding

Onze werkwijze

Proactief en vooruitstrevend zijn kernwoorden die ADL zorgprofessionals kenmerken.  Acteren vóórdat er een vraag ontstaat, meedenken en overleg gericht op een constructieve samenwerking met als doel elkaar kennen, begrijpen en vertrouwen. Enerzijds vanuit de wensen vanuit de zorgverlener en daarnaast op vraag van de instellingen waarmee we werken.

Met de zorgverleners die we hebben gecontracteerd heeft ADL een belangrijk relatie. Zo kent het team de medewerkers en weten wat er speelt bij de medewerkers thuis en op het werk. Ook wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarnaast heeft ADL Zorgprofessionals de overtuiging dat het zoeken naar mogelijkheden om vraag en aanbod in de zorgbranche beter te laten aansluiten van groot maatschappelijk belang is. Op deze wijze wil ADL toekomstige krapte op de arbeidsmarkt aanpakken en ook voor de doelgroepen die nu nog geen zorg behoeven een belangrijke rol spelen in de toekomst. Zodat u en vele anderen, later ook van goede zorg gebruik kunnen maken.

ADL Zorgprofessionals • Profi-Web