Uitzenden, Zorgpayroll, Werving & Selectie, Detacheren, Recruitment, Advies, Poolbeheer, Opleiding

Werkgevers

Diensten

Zorgpayroll

Één van de diensten waar wij ons in onderscheiden is het aanbieden van payroll op maat voor de zorg. Hierin worden cao’s zorgvuldig in acht genomen en worden de medewerkers die u bij ADL in beheer brengt beloond naar waar zij recht op hebben. Gelijk werk betekent gelijke beloning en voorwaarden. De mensen die wij voor u contracteren zijn medewerkers van uw instelling, het salaris regelt ADL. Pay-roll heeft voor u het voordeel gemakkelijk op en af te kunnen schalen in uren en FTE en geen risico’s bij ziekte.

Werving en selectie:

ADL biedt brede dienstverlening als het gaat om het actief zoeken en werven van kandidaten voor uw organisatie. Door een breed netwerk, kennis van de markt en een gigantische wilskracht vindt ADL voor u de kandidaat die u zoekt.

Uitzenden

Een uitzendkracht bestaat niet! ADL spreekt over zorgverleners, medewerkers en gaan ook als zodanig met hen om. De term uitzendkracht kan de prullenbak in, want wat heeft u aan een uitzendkracht als u op zoek bent naar een gepassioneerde collega voor uw organisatie. De benaming uitzendkracht klinkt tijdelijk, terwijl er niets tijdelijk aan een inleenperiode hoeft te zijn. De zorg die u levert is ook niet tijdelijk, toch? Elke organisatie, of u in de zorg werkt of in een andere bedrijfstak opereert heeft te maken met flexibiliteit en met cliënten, het verschil in organisaties bestaat dan vooral ook uit cultuur. Wie past, of welk type medewerker past goed bij uw organisatie, afdeling, team en collega die direct met een zorgverlener van ADL te maken krijgt.

Detacheren

Goede zorgverleners blijven! ADL beschikt over zorgverleners die we voor langere termijn detacheren. Dit als additionele dienst op het reguliere “uitzenden”. Een detacheringsperiode wordt op maat met u afgestemd. Wilt u vervolgens verlengen, dan bent u als bestaande klant uiteraard het eerst aan de beurt. Dit onder het motto: “omdat u al zoveel zorgt, laat ADL een beetje voor u zorgen.”

Interim Recruitment

Heeft u tijdelijk een recruiter nodig bij extra capaciteit, dan kunt u ADL inzetten voor Interim Recruitment.

Bijscholing

Alle medewerkers die bij ADL Zorg professionals werken, doen mee aan interne E-learning en trainingen. Zo blijven we fris en bij de tijd en niet minder belangrijk bevoegd en bekwaam waar we dat moeten zijn!

ADL Zorgprofessionals • Profi-Web